1.Via Budel- Valkenswaard-Borkel-Schaft- Achel- Bocholt


Op een prachtige dag vertrokken we met een groep van 17 enthousiaste deelnemers van Neos Bocholt op een dagtocht naar Valkenswaard. Het beloofde een dag vol ontdekkingen te worden.

De eerste stop van onze tocht was in Budel, waar we genoten van een heerlijk kopje koffie. Het gaf ons de gelegenheid om even bij te praten en te genieten van de rustige sfeer in dit charmante dorpje.

Vervolgens fietsten we naar Gastel en omgeving. We genoten van de weelderige groene velden, de rustige landwegen. 

Tijdens de lunchpauze streken we neer in café De Bel in Valkenswaard. Hier konden we niet alleen genieten van een heerlijke maaltijd, maar ook van de gezellige sfeer van het café en het levendige stadje. Het was een welverdiende rustpauze waarin we nieuwe energie opdeden voor het vervolg van onze tocht.

Na de lunch vervolgden we onze fietsroute door het natuurgebied De Malpie. Dit gebied staat bekend om zijn moerassen, vennen en uitgestrekte bossen. Het is een waar paradijs voor natuurliefhebbers.

Om onze dagtocht af te sluiten, maakten we nog een korte stop bij de Campetullie in Achel om onze dorst te lessen. Hier konden we ontspannen en genieten van een verfrissend drankje terwijl we terugblikten op een dag vol natuur en gezelligheid.

Rond 17 uur keerden we voldaan terug naar huis, met vele mooie herinneringen aan deze geslaagde dagtocht naar Valkenswaard. Het was een prima dag waarin we niet alleen de natuur hebben ontdekt, maar ook genoten hebben van elkaars gezelschap. We kijken nu al uit naar de volgende avontuurlijke uitstap met Neos Bocholt


Tot Neos

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Door de bomen