Klik op de foto om dezze te vergroten.

29 Juni 2023 Parochiehuis Bocholt

Op 29 juni kwamen 67 Neos-leden samen om een fantastisch jaar te vieren. De afsluiting was een gezellige bijeenkomst waarin de deelnemers konden genieten van verschillende activiteiten.

De deelnemers waren verdeeld in drie groepen: fietsers, wandelaars en kaarters. De fietsers kozen Opitter als bestemming en vertrokken voor een mooie fietstocht door de omgeving. Ondertussen trokken de wandelaars een rondje van 5 km door Bocholt met een tussenstop ten huize Custers voor een verfrissing.

De kaarters daarentegen verzamelden zich in het parochiehuis, waar ze al konden genieten van een glaasje bubbels en een gezellig kaartspel.

Om 6 uur 's avonds stond Traiteur Jaeken klaar om de deelnemers te verwennen met heerlijke gerechten. Het menu was met zorg samengesteld en bood voor elk wat wils. De deelnemers genoten van het culinaire hoogtepunt van de afsluiting.

Na het diner werd de afsluiting voortgezet met een voordracht. Er werd een gedicht voorgedragen van de bekende Nederlandse dichter Toon Hermans, dat zorgde voor een ontroerend moment van reflectie en inspiratie. Vervolgens werd het programma afgesloten met een optreden van Jean Moonen, die een lied ten gehore bracht dat de sfeer van het evenement perfect samenvatte.

De afsluiting was een succesvolle en gezellige bijeenkomst, waarin de Neos-leden konden terugkijken op een fantastisch jaar vol activiteiten en samenzijn.

Tot Neos!