Dertig Jaar Neos Bocholt

Goede middag beste Neos vrienden


Eindelijk is het zover en  vieren we vandaag ons dertig- en intussen ons tweeëndertigjarig bestaan.

Namens het bestuur heet ik jullie heel hartelijk welkom.

Ook welkom aan mevrouw Marleen Linssen, onze provinciale voorzitster. Bedankt dat U met ons wil komen vieren.

Het begon allemaal 32 jaar geleden in 1990 met het toenmalige C.R.M. (Club van Rustende Middenstanders). Het waren gepensioneerde zelfstandigen die elkaar wilden ontmoeten in een gezellige sfeer.

Toen er interesse kwam van nieuwe generaties senioren die niet tot de middenstand behoorden werden zij verwelkomd en C.R.M. werd in 2005 omgedoopt tot NEOS (Netwerk van Ondernemende Senioren). Neos Bocholt startte met een stevig bestuur en Bèr Berghs als voorzitter, opgevolgd door Maurice Theeuwissen  en in 2016 door mijzelf, Mia Everts, als voorzitster.

Met trots kijken we terug op de mooie Neos-jaren, waar vriendschap altijd hoog in het vaandel stond. Wij hebben een uitgebreid programma van: reizen, fietstochten, wandelingen, culturele en bedrijfsbezoeken, sprekers  theatervoorstellingen, feesten, lekker eten en drinken, teveel om op te noemen. Maar vooral gezellig samenzijn, dat is waar NEOS voor staat.
Samenzijn doet deugd. Zeker na die lange corona periode.

“Knaldrang” is  niet alleen een woord dat op jongeren van toepassing is, maar ook op Neos-leden Er is zoveel om te vertellen, zoveel om te beleven en van te genieten. Ook al is het vervelende coronavirus  nog niet helemaal weg, onze club blijft op een veilige manier verenigen.

Lieve mensen, ik ga stoppen want ik heb de menukaart gezien en dat zag er goed uit. Ik kan het weten want met het bestuur zijn we al eens “goan preuven”. Het was verdomd lekker.

Laat het smaken


Mia Everts , voorzitster